Tokan Gastrobar

Wie zijn wij?

Op de 2e etage van Van der Valk Hotel Hoorn bevindt zich Tokan Gastrobar, een trendy restaurant die je laat voeren langs de sensationele smaken en stijlen van de Aziatische keuken. Geniet in ons trendy restaurant van culinaire composities die alle papillen provoceren. Een onvergetelijke ontmoeting met het verre Oosten.

Bewonder het restaurant en laat je verleiden, verwennen en verrassen in een moerasachtig mysterieus thema waarin mystieke accenten en gouden palmtakken op geniale wijze een spannende sfeer creëren. Een stijlvolle setting waar je geniet van fijne muziek en unieke gerechtjes die uitblinken in kleur, smaak en presentatie.

Maak in de mysterieuze ambiance van Tokan zelf een keuze uit de gevarieerde menukaart. Perfect bereid en prachtig gepresenteerd met pure ingrediënten, verfijnde texturen en tropische accenten. Geweldig in combinatie met de sake’s, wijnen en cocktails. Ontdek zelf de heerlijkheid van onze hapjes of de sensatie van ‘shared dining’ in de luxe sfeer van Tokan Gastrobar.

Opening hours

  • Wednesday - Saturday

    17:30 - 22:00

* met uitzondering van eventdagen, feestdagen of afgehuurde events. Keukenbestellingen voor 21:30 uur.

Nieuwjaarsdag 1 januari 2020 zijn wij gesloten. 

Events

Tokan Gastrobar is ook geschikt voor events. Tijdens events wordt Tokan omgetoverd tot een event paradijs. Voor ieder wat wils!

Bekijk onze komende events

Borrels & Partijen

Ons sfeervolle restaurant Tokan is de ideale plek voor borrels, bruiloften, jubilea, receptie, dan wel swingend feest of ieder ander bijzonder evenement. Events tot 60 personen kunnen bij ons gehost worden. Ons professionele team, met ruime ervaring, bespreekt graag alle mogelijkheden en adviseert je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Private dining

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Laat je verleiden...
Laat je verrassen...
moeras
Laat je verwennen...